Rondleidingen Braemhuis

Indique si le champs est requis
In maart 2024 stelt Herita de atelierwoning van Renaet Braem in Deurne open. Ben je Herita-lid en wil je graag gratis een bezoek brengen? Hier kan je een rondleiding aanvragen. Er is keuze uit drie verschillende bezoeken: 
  1. Gegidste rondleiding in het Braemhuis
  2. Op stap in Deurne met Toerist Modernist
  3. Ontmoet de bewoner van het Braemhuis
Omdat de ruimte in het atelier beperkt is, werken we met groepjes van maximaal 12 personen per gidsbeurt. We willen zoveel mogelijk leden de kans te geven om deel te nemen. Daarom kan je je slechts voor maximum één type rondleiding aanmelden. Inschrijven kan zolang er plaats is. Je inschrijving wordt bevestigd per mail. 

Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen!
Contactgegevens
Gewenste rondleiding
De atelierwoning van de controversiƫle Renaat Braem (1910-2001) vormt een mooie synthese van het gedachtengoed van de architect. De ervaren gidsen van Expeditie De Stad laten je alle hoekjes en kantjes van het huis zien.
Haar instagramaccount is een must-follow voor architectuurliefhebbers. Kunsthistorica en influencer Gerlin Heestermans leidt je rond in het huis van Renaat Braem en neemt je mee naar enkele markante plekken in de omgeving.
Hoe is het om in het museumhuis van Renaat Braem te wonen? Dr. Maarten Van Dijck kan het je vertellen. Hij is een medewerker van het Agentschap Onroerend Erfgoed Ć©n de huidige bewoner van Braems eigenzinnige atelierwoning. Een blik achter de schermen.
Gewenst tijdstip van bezoek
Gewenst tijdstip van bezoek
Gewenst tijdstip van bezoek